Gezond kerstpakket met fruit voor medewerkers

Kerstpakketten zijn inmiddels een echte traditie geworden bij veel bedrijven en zeker niet te missen. Het is een manier om medewerkers te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar en ze te laten weten dat ze gewaardeerd worden. Vaak bestaan kerstpakketten uit allerlei lekkere, maar niet altijd even gezonde snacks en drankjes. Maar wat als je dit jaar eens iets anders wil geven? Wij vertellen je graag meer over een gezond kerstpakket met fruit voor medewerkers!

 

Gezond kerstpakket

Een gezond kerstpakket met fruit als thema is een gezonde en originele keuze wanneer een gezonde levensstijl centraal staat binnen je bedrijf. Zo zit fruit namelijk vol belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en vezels, die essentieel zijn voor een gezond lichaam en een gezonde levensstijl. Het geven van een gezond kerstpakket is dus niet alleen een attent gebaar, maar het kan ook bijdragen aan de gezondheid van medewerkers.
 

Stimuleer een gezonde levensstijl

Naast fruit zijn er nog veel meer gezonde opties om aan een gezond kerstpakket toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een mooie waterfles, een yogamat of andere sport gerelateerde items. Hiermee stimuleer je medewerkers om gezonde keuzes te maken en te werken aan een gezonde levensstijl. Een gezond kerstpakket is dus niet alleen een cadeau voor nu, maar ook voor de toekomst. Zo kun je bij www.companyofgifts.nl zeker een gezond kerstpakket vinden waar je naar op zoek bent voor je medewerkers. Of het nu sport gerelateerd is of totaal iets anders, ze hebben voor elk wat wils!
 

Een kerstmarkt voor personeel met fruit

Een ander leuk idee is om een kerstmarkt te organiseren bij je bedrijf, waar medewerkers zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen. Hierbij kun je verschillende kraampjes neerzetten, met bijvoorbeeld fruit, noten en andere gezonde snacks. Zo kunnen medewerkers zelf bepalen wat ze in hun kerstpakket willen en kun je als bedrijf laten zien dat je gezondheid belangrijk vindt. Laat bijvoorbeeld een kerstmarkt organiseren bij jou op locatie door www.kerstmarkten.nl, het is een onvergetelijke ervaring voor medewerkers en bovendien is het ook nog eens een gezellige manier om het jaar af te sluiten.
 

Origineel en gezond!

Een gezond kerstpakket met fruit als thema is een gezond en origineel cadeau voor medewerkers. Door het organiseren van een kerstmarkt waar medewerkers zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen, geef je ze de mogelijkheid om zelf gezonde keuzes te maken. Zo draag je als bedrijf bij aan een gezonde levensstijl van je medewerkers en kun je samen het jaar op een gezonde en positieve manier afsluiten.
 
Lees hier meer over het bestellen van een fruitmandje.
Prachtige kistjes gevuld met fruit.
verkrijgbaar in hout en metaal
Heel veel soorten fruit!
Stel uw eigen exotische mandje samen.
Ook klassiekers verkrijgbaar!
Lekker een banaan en een appel!

Aanbiedingen

2024 Fruitmandjes.nl | alle rechten voorbehouden | sitemap | partners | contact