Fruitmand online bestellen

Wilt u iemand verrassen, beterschap wensen of delicieuze fruitmandjes geven als bedankje? Dan bent u hier op het goede adres. Met ons assortiment aan verschillende soorten fruiten kunt u nadat u het mandje heeft samengesteld, gemakkelijk de fruitmand online bestellen en laten bezorgen op het door u opgegeven adres.

Soorten fruit

Elk fruitmandje vullen wij met volwaardig vers fruit. De inhoud van de fruitmand is afhankelijk voor welk thema u een mandje wilt laten maken. Onze al samengestelde fruitmanden zijn onderverdeeld in de gelegenheden: beterschap, felicitatie, bedankje, geboorte, liefde of een eindejaarsgeschenk. De soorten fruit die het meest voorkomend zijn, is de appel, banaan, peer, sinaasappel en druiven. Wanneer u beslist een fruitmand te bestellen, kunt u de mandjes aanvullen met onder andere grapefruit, mandarijnen, kiwi's, pruimen, ananas, meloen, mango en nog veel meer soorten.

Gezond in een leuke verpakking

U kunt fruit zelf kopen in de winkel, maar het is toch veel leuker om een fruitmand te bestellen in een mooi gestyleerd pakketje? Heeft iemand een goede daad voor u gedaan, dan waardeert diegene het vast wanneer u een gezond, leuk pakketje opstuurt. Is er iemand in uw familie of vriendenkring ziek, dan kunt u diegene opbeuren met de door ons samengestelde 'beterschap' fruitmand. Zelf een beterschap mand samenstellen kan natuurlijk ook. Een fruitmand online bestellen is namelijk super snel gedaan!

Fruitmand bestellen

We horen u denken: een fruitmand bestellen online? Hoe kan dat vers zijn? Wij selecteren alleen bedrijven die de beste fruitmandjes tot hun beschikking hebben. Via internet fruit bestellen gaat heel gemakkelijk en snel. Doordat wij spoedig handelen zijn alle fruitmandjes die geleverd worden vers. Wij willen namelijk het beste voor onze klanten!

“Hoe gaat dat dan, een fruitmand bestellen online?”. Als eerste kiest u een bepaald thema of u kijkt via prijsklassen naar een fruitmand. Wanneer u er eentje hebt uitgekozen of samengesteld, rekent u af. Vanaf dan regelen wij de rest. Het is gemakkelijk, maar vooral plezierig!

Prachtige kistjes gevuld met fruit.
verkrijgbaar in hout en metaal
Heel veel soorten fruit!
Stel uw eigen exotische mandje samen.
Ook klassiekers verkrijgbaar!
Lekker een banaan en een appel!

Aanbiedingen

2024 Fruitmandjes.nl | alle rechten voorbehouden | sitemap | partners | contact