Fruitmandje als kerstpakket

Fruitmandjes als kerstpakket zijn helemaal in dit jaar. Veel bedrijven denken namelijk ook aan de gezondheid van hun personeel en willen dat uitdragen met een bijpassend kerstgeschenk. In plaats van een doos vol ongezonde snacks bieden kerstpakkettenleveranciers zoals Kerstpakketten stop dit jaar ook mandjes aan voorzien van heerlijke fruitsoorten.

Divers aanbod

Uiteraard zijn er meerdere verschillende pakketten te verkrijgen die een gezonde inhoud hebben. Naast de fruitmandjes zijn er bijvoorbeeld ook Fair Trade producten te verkrijgen, zoals chocolade en koffie. Ook deze geschenken zijn weer prachtig verpakt. Maar ook het aanbod aan fruitpakketten wordt elk jaar weer groter. Zo zijn er zelfs pakketten verkrijgbaar die zich speciaal richten op een bepaald land, en dus de fruitsoorten bevatten die in dat land geteeld of veel gegeten worden. Een fruitmand kan dus ook dienen als aanvulling op een al bestaand thema kerstpakket.

Verse producten in een kerstpakket?

Uiteraard heeft u uw twijfels bij de versheid van de producten in het kerstpakket. Maar daar hoeft u zich helemaal geen zorgen over te maken. Deze pakketten worden namelijk pas op het laatste moment ingepakt zodat de versheid gegarandeerd blijft. Daarnaast worden er geen snel bedervende producten in de pakketten gedaan. Producten die lang meegaan, zoals meloenen, avocado's en mango's worden in de pakketten gestopt als ze nog niet op hun rijpst zijn. Tegen de tijd dat de pakketten overhandigd worden zijn deze echter precies rijp genoeg om gegeten te worden.

Lees hier meer over een gezond kerstpakket.

Biologisch

Uiteraard houdt Kerstpakkettenstop niet alleen rekening met de gezondheid van uw personeel en zakenrelaties, maar ook met de omstandigheden van de kwekers van het fruit. Alle ingrediënten uit de fruitpakketten worden ingekocht van bedrijven die bekend staan om de goede omgang met hun telers. Veel fruit krijgt dan ook de stempel biologisch mee. Deze kerstpakketten zijn dus voor iedereen beter!

Prachtige kistjes gevuld met fruit.
verkrijgbaar in hout en metaal
Heel veel soorten fruit!
Stel uw eigen exotische mandje samen.
Ook klassiekers verkrijgbaar!
Lekker een banaan en een appel!

Aanbiedingen

2024 Fruitmandjes.nl | alle rechten voorbehouden | sitemap | partners | contact