Gezond kado

Het is algemeen bekend dat men een fruitmand geeft wanneer iemand ziek is. Waarom, vraagt u zich af? Dat kunnen we eenvoudig uitleggen. Fruit is namelijk super gezond. Het bevat veel vitaminen en mineralen, en daarnaast beschikt het veelal over meer antioxidanten dan de meeste groenten. De gezonde suikers zorgen voor energie, terwijl er toch niet veel calorieën in fruit zit. Dit betekent dat het ideaal is voor zieken, maar natuurlijk kunt u ook fruit eten om een verkoudheid of griepje te voorkomen.

Een mix van gezond fruit

De fruitmanden van Fruitmandjes.nl beschikken over een mix van fruit, zodat er voldoende variatie bestaat in de mand. Bananen bevatten Kalium, dat helpt tegen een hoge bloeddruk. Sinaasappels zitten vol met mineralen en vitaminen, en daarbij verlaagt het de kans op reuma en  nierstenen. Ook is het goed voor mensen met diabetes. Ook druiven zitten boordevol vitaminen en verlaagt het de kans op problemen met hart en bloedvaten. Kortom: het eten van een fruitmix is super gezond!

Fruitmand als kado

Hoewel een fruitmand vaak wordt geassocieerd met ziek zijn, hoeft dit natuurlijk niet het geval te zijn. Omdat fruit zo gezond is, kan het ook gewoon als bedankje, cadeautje of als verrassing. Heeft u bijvoorbeeld vrienden of kinderen die studeren? In studentenhuizen schiet gezond eten er vaak bij in, en een leuke fruitmand kan dan een leuk en gezond presentje zijn. Dit wordt zeker gewaardeerd! Houdt de ontvanger niet echt van fruit? Kies dan voor een fruitsap pakket, want ook die zijn beschikbaar in het assortiment. Zo vindt u dus een geschikt en gezond geschenk voor iedereen!

Vandaag besteld (vóór 17:00), morgen in huis

Wanneer u een fruitmandje kado wilt doen, dan is dit eenvoudig mogelijk via onze site. Het mandje wordt namelijk áltijd binnen 24 uur bezorgd. Vers betekent dus ook écht vers.

Kies een gezond kado uit het Fruitmandjes aanbod

Prachtige kistjes gevuld met fruit.
verkrijgbaar in hout en metaal
Heel veel soorten fruit!
Stel uw eigen exotische mandje samen.
Ook klassiekers verkrijgbaar!
Lekker een banaan en een appel!

Aanbiedingen

2024 Fruitmandjes.nl | alle rechten voorbehouden | sitemap | partners | contact