Fruitmand met snoep

Alleen maar gezond bezig zijn en fruit eten wanneer u ziek bent kan op den duur gaan vervelen en af en toe lekker wat snoepen is helemaal niet erg! De fruitmand met snoep biedt de ideale oplossing voor een zieke die op zijn tijd ook wel eens zin heeft in iets lekker zoets, behalve het fruit zelf. Ook voor kinderen is deze mand ideaal. Aangezien zij verzot zijn op zoetigheid kunnen ze wel wat lekkers te snoepen gebruiken. Bovendien bevat chocolade “fenylethylamine”. Dit stofje stimuleert de hersenen op een positieve manier. Ideaal dus voor iemand die zich niet zo goed voelt!

Fruitmand met snoep: ook leuk voor in het ziekenhuis

Ook voor mensen die in het ziekenhuis liggen is deze fruitmand hét middel dat voor een oppepper kan zorgen. Het is weer eens wat anders dan steeds hetzelfde ziekenhuisvoedsel. Lekker vers fruit dat boordevol vitamines zit kan zorgen voor een fijne oppepper op weg naar het herstel! Hetzelfde geldt voor de heerlijke biologische fles met fruitsap.

Leuke extra's

Het is mogelijk om de reguliere fruitmand met snoep nog verder aan te vullen met leuke extra's. Er zijn hiervoor verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan de 'chocolade kusjes', een zakje vol met chocolade in de vorm van lippen, of aan de 'dikke knuffel chocolade', waarin allemaal kleine, schattige chocolade beertjes zitten. Behalve chocolade is het ook mogelijk om te kiezen voor een roze of een blauwe knuffelbeer. Iets wat vooral voor kinderen een erg leuk cadeau is!

Kortom de fruitmand met snoep is de ideale combinatie voor iemand die behalve veel vitamines ook wel iets lekkers te snoepen kan gebruiken!

Bekijk de fruitmand met snoep hier.

Prachtige kistjes gevuld met fruit.
verkrijgbaar in hout en metaal
Heel veel soorten fruit!
Stel uw eigen exotische mandje samen.
Ook klassiekers verkrijgbaar!
Lekker een banaan en een appel!

Aanbiedingen

2021 Fruitmandjes.nl | alle rechten voorbehouden | sitemap | partners | contact